Vergaderen Flevoland

Voor jouw zakelijk evenement vergaderen in Flevoland? Harderwold Golf & Events is precies waarnaar je op zoek bent. Wij zijn een unieke vergaderlocatie in het zuidelijke deel van Flevoland, in Zeewolde, en zijn een en al omgeven door groen. De sfeervolle vergaderruimte, de groene omgeving en de gemoedelijke sfeer die er op ons terrein heerst maken Harderwold Golf & Events een geliefde en unieke locatie voor vergaderingen en andere (groeps)evenementen.

Informeer direct

Vergaderen op een unieke locatie in Flevoland

Vergaderen op een unieke locatie nabij Harderwijk? Bij Harderwold Golf & Events, een veelzijdige locatie voor vergaderingen, evenementen en teambuilding, vergader je in een sfeervolle vergaderruimte met uniek uitzicht over heldere, strakke groene gazonnen. 

Sfeervolle vergaderzalen in Zeewolde

Vergaderen in Flevoland? Harderwold Golf & Events, een unieke en geliefde locatie voor vergaderingen, beschikt over twee sfeervolle vergaderruimtes die volledig zijn uitgerust met fijne voorzieningen. Zo hebben wij een vergaderruimte voor maximaal 20 personen en een vergaderzaal voor maximaal 30 personen. Voor elke gelegenheid zijn onze vergaderruimtes inzetbaar, van presentaties tot groepsevenementen. 

Vergaderen in Flevoland

Ontdek onze vergaderlocatie

Vergadering op maat?

Is onze vergaderlocatie in Zeewolde, Flevoland, precies waarnaar je op zoek was, maar heb je ogen naar een vergadering op maat? Bij Harderwold Golf & Events maken wij elke wens werkelijkheid en denken dan ook graag mee over de mogelijkheden van een vergadering op maat. Bij een vergadering op maat kun je bijvoorbeeld denken aan een vergadering met lunch of een vergadering in combinatie met golven op onze 9 holes golfbaan

 

Vergadering met lunch 

Harderwolf Golf & Events, de evementen- en vergaderlocatie in Flevoland waar vrijwel alles mogelijk is, kun je nu ook jouw vergadering combineren met een heerlijke lunch. In onze sfeervolle horeca, direct gelegen aan de 9 holes golfbaan, geniet je van uitgebreide lunches in een gezellige ambiance. Of neem plaats op ons gezellige buitenterras. Bij zonnig weer is het hier pas echt goed toeven. Bekijk hier de sfeerimpressie van onze brasserie

Vergadering met golf

Een vergadering op maat, Harderwold Golf & Events biedt ze in alle soorten aan. Zo ook een vergadering met golf. Eerst met het team de actiepunten van de komende maanden bespreken, waarna je afsluit met golf op onze prachtige 9 holes golfbaan. Sportief en avontuurlijk. 

Voordat je gaat golfen op onze golfbaan kun je gebruikmaken van onze golfoefenfaciliteit: verlichte driving range. De driving range (250 meter lang en 100 meter breed) is volledig uitgerust en heeft 22 afslagplaatsen. Oefen hier aan je golfskills en maak jezelf klaar voor het echte werk; golfen op onze 9 holes golfbaan. 

Vergadering op maat? Bovenstaande vergaderingen op maat zijn enkel twee voorbeelden van alle mogelijkheden. Met passie doen wij er alles aan om ieder evenement tot in de puntjes te verzorgen. Vraag ons gerust naar alle mogelijkheden, wij denken graag met je mee over een vergadering op maat. 

De beste evenementenlocatie in Harderwijk

Harderwold Golf & Events is naast een unieke vergaderlocatie ook een geliefde evenementenlocatie. Op onze evenementenlocatie in Harderwijk zit je voor elk evenement goed. Van zakelijk evenementen tot verjaardagsfeesten, bij Harderwold Golf & Events is elk evenement te organiseren.

Meer informatie

Vergaderen in Flevoland?

Een unieke vergaderlocatie in Flevoland waar je wordt ondergedompeld in rust, comfort en natuur... Harderwold Golf & Events beschikt over alle ingrediënten voor een geslaagde vergadering of meeting. Informeer gerust naar de mogelijkheden en kom vergaderen in Flevoland, bij Harderwold Golf & Events!

0320 - 28 81 85 - info@harderwold.nl