shortgolf harderwijk

Wat is shortgolf?

Shortgolf kent precies dezelfde regels als de reguliere wijze van golfen, maar de afstanden tussen de tee en de hole zijn een stuk kleiner. Hierdoor hoef je een minder grote afstand af te leggen en is het shortgolfen dus ook aanzienlijk minder intensief. Doordat er relatief veel snelheid in het spel zit, is shortgolf ook uitermate geschikt om te spelen met groepen. Ook wanneer je nog nooit eerder hebt gegolft is shortgolf een perfecte manier om ontspannen kennis te maken met de sport en om jezelf voor te bereiden op bijvoorbeeld het behalen van jouw GVB.

Shortgolf zonder GVB

Een ander groot voordeel van shortgolf ten opzichte van regulier golf is dat je met shortgolf kan golfen zonder GVB. Dit maakt shortgolf heel geschikt om te trainen zonder begeleiding.
Een complete ronde over onze shortgolfbaan leg je in ongeveer een uurtje af. Ideaal dus om bijvoorbeeld tussen de drukte van de dag door een ontspannen rondje te golfen over onze mooie shortgolfbaan.

Shortgolf bij Harderwold

Harderwold in Harderwijk beschikt over een 9 holes par 4 shortgolfbaan. Tijdens het spelen van deze 9 korte holes ervaar je dezelfde elementen als bij de reguliere golfbaan. Reserveer direct jouw rondje shortgolf via onderstaande link.

Reserveer hier of bekijk onze Tarieven