Uitdagende voetgolf in Flevoland

DRIVING RANGE

Harderwold Golf & Events beschikt over een volledig uitgeruste driving range met 22 overdekte afslagplaatsen. De driving range is 250 meter lang en ca. 100 meter breed. Naast de driving range vind je onze oefengreen en bunker, waar je kunt oefenen in putten en chippen.

Driving range gratis!

Ja je hoort het goed, de ballen zijn tot april 2022 gratis! We ontvangen je graag als greenfee speler, maar ook om te trainen ben je bij ons van harte welkom. Je hoeft je enkel eenmalig in te schrijven a €39,- dan tap jij gratis tot april, en krijg je 25% korting op je greenfee.

Een uniek format in Nederland! We hopen hiermee een gezellige groep actieve golfers op te bouwen, op de driving range en achteraf voor een gezellig biertje in onze brasserie. Mogen wij jou ook verwelkomen?

Je kan online inschrijven en afrekenen voor de Voordeelkaart of bij onze receptie. Ook je vrienden en kennissen zijn van harte welkom, op welke baan ze ook lid zijn.

Greenfee spelers

Ook als greenfee speler nodigen we je van harte uit om gebruik te maken van deze unieke actie!

Ben je slechts 1 of enkele rondjes op bezoek? Dan kan je altijd nog gebruik maken van onze muntjes en ballenkaarten. Let op: de Voordeelkaart is persoonsgebonden en geldig tot 01/04/2022, het is dus helaas niet toegestaan om als flight een Voordeelkaart te delen. We vragen hierin om je begrip.

Ballenautomaat (munt: 25 ballen)

 

€ 2,50