Golfclub Lelystad

Harderwold Golf & Events is een golf- en evementenlocatie bij Lelystad. Vanuit Lelystad ben je in 20 minuten bij onze golfclub. Op onze golfterrein is er voor ieder wat wils. Van jong tot oud, recreatief tot competitief en zakelijke en groepsevementen. De prachtige golfbanen en de uitgebreide oefenfaciliteiten nodigen, maar ook de diverse feestzalen nodigen jou uit om te golfen en een feestje tev vieren. Kom je ook eens langs om gebruik te maken van onze uitstekende (golf)faciliteiten.

5 holes golfbaan in Zeewolde

Onze golfclub bij Lelystad, in Zeewolde, beschikt over een 5 holes golfbaan en diverse oefenfaciliteiten, zodat je altijd kunt oefenen om vervolgens de echte uitdaging aan te gaan. 

Wanneer je bij Harderwold Golf & Events gaat golfen ben je volledig omringd door de groene natuur, wat zorgt voor een belevenis. Het terrein is groen en heeft meerdere waterpartijen.

Bedrijfsfeest bij Lelystad

Ben je op zoek naar een sportief (bedrijfs)uitje? Er zijn enkele arrangementen die ook kunnen worden afgesteld op jouw persoonlijke wensen. Zo kun je bij ons teambuildingactiviteiten doen, maar ook boogschieten, bubble football, archery tag en nog veel meer.

Boek jouw uitje bij onze golfclub bij Lelystad!

Golfclub Lelystad