Golfbaan Zeewolde

Harderwold Golf & Events biedt veel mogelijkheden voor events en om van de golfsport te genieten. Is het om kennis te maken met het spel of is het om de vaardigheden te verbeteren? Op ons terrein in Zeewolde ben je aan het juiste adres. Hier golfen golfers van alle niveaus. Kom jij ook een balletje slaan? 

Golfbaan in Zeewolde aan het Veluwemeer

Onze golfbaan is gelegen in Zeewolde bij de Hanzestad Harderwijk aan de overkant van het Veluwemeer. Op het golfterrein ligt een mooie 5 holes golfbaan en een uitstekende driving-range met 22 overdekte afslagplaatsen. Onze golfclub in Zeewolde is vrij toegankelijk en de drempel ligt laag. Iedereen is welkom! 

Golfbaan reserveren

Golfclub met brasserie bij Lelystad

Na een middagje golfen in Zeewolde even lekker tot rust komen en genieten van het heerlijke weer? De sfeervolle brasserie op ons golfterrein bij Lelystad leent zich daar uitstekend voor. Vanuit de Brasserie heb je een adembenemend uitzicht op de groene 5 holes golfbaan. In de brasserie of op het ruime terras geniet je van vers belegde broodjes in een gezellige ambiance. Het bestellen van een kleine snack (bittergarnituur) behoort ook tot de mogelijkheden. 

Budgetgolf bij Harderwold Golf & Events 

De tijden dat golf een sport voor de elite was zijn inmiddels allang vervlogen. Bij Harderwold Golf & Events vinden we dat iedereen die kennis wil maken met deze mooi sport die mogelijkheid moet krijgen. Bij ons kun je gebruik maken van onze 5 holes golfbaan zonder GVB en tegen een heel betaalbaar tarief.

Golfbaan Zeewolde

Golfen zonder GVB

Wij snappen heel goed dat niet iedereen in het bezit is van een golfvaardigheidsbewijs, ofwel GVB.
Omdat wij vinden dat iedereen vrijblijvend kennis moet kunnen maken met de mooie golfsport, kun je bij Harderwold Golf & Events golfen zonder GVB. We noemen dit ook wel fungolf.
Met fungolf kun je op een ontspannen manier kennis maken met de sport op onze 5 holes golfbaan

Nu boeken

Origineel personeelsfeest

Wij begrijpen dat je als bedrijf vaak op zoek bent naar een origineel personeelsfeest. Een personeelsfeest bestaat vaak uit een activiteit waarna het wordt afgesloten met een gezellig diner. Bij Harderwold Golf & Events heb je genoeg keus uit originele activiteiten voor het personeelsfeest van jouw bedrijf. Wat dacht je bijvoorbeeld van een middagje golfen op onze 5 holes golfbaan te Zeewolde? Voordelig, maar vooral heel leuk!

Voordat je aan het echte werk begint en elkaar uit gaat dagen, kun je bij onze verlichte drivingrange met 22 overdekte afslagplaatsen eerst een aantal ballen slaan om te oefenen. Bij de oefengreen en bunker kun je oefenen in putten en chippen.  

Golfen bij Harderworld Golf & Events betekent: met je collega's een uitdagend parcours met natuurlijke obstakels afleggen en volop plezier beleven in een groene omgeving. Wie kroont zichzelf tot golfer met de minste slagen? Ontdek het tijdens jullie personeelsfeest op onze golf- en evenementenlocatie in Zeewolde. 

Personeelsfeest organiseren