Golfbaan Veluwe

De Veluwe, het mooiste gebied van Nederland. Heerlijk om er te fietsen en te wandelen, maar ook heerlijk om er lekker te golfen. Er is namelijk niets gezelliger dan een balletje slaan midden in de natuur. En dat maakt golfen op onze golfbaan op de Veluwe dan ook zo'n waar genot. Overal waar je kijkt is natuur. Kom jij ook naar Harderwold Golf & Events? Wij heten je van harte welkom.

5 holes golfbaan op de Veluwe

Onze golfbaan op de Veluwe is geschikt voor elke golfer, beginnend of gevorderd. De baan beschikt over 5 holes. En het mooiste van alles: de baan ligt prachtig in de natuur. Welke kant je ook op kijkt, de natuur biedt een rustig uitzicht. Doordat er zoveel natuur om en op de baan is, kan er ook op een natuurlijke manier uitdaging worden geboden aan de golfer. Zo vind je water, bomen en heuvels op onze golfbaan op de Veluwe. Dit biedt naast een extra uitdaging ook extra charme tijdens het golfen. 

Direct online reserveren

Golfen zonder GVB in Gelderland

Ook zonder GVB kun je terecht op onze golfbaan bij Harderwijk. Op onze 5 holes golfbaan kun je 5 holes spelen die je meenemen in alle elementen van golf. Hierdoor kun je als golfspeler zonder GVB nog gewoon de echte golfervaring krijgen. De baan is uitstekend geschikt voor een dagje golfen met familie, vrienden of collega's. En als je met 15 personen of meer komt, kunnen we ook nog een mooi golfarrangement voor je samenstellen. Dit betekent lekker golfen, met aansluitend heerlijk eten in onze brasserie. 

 

Golfbaan op de Veluwe

Starttijd reserveren

Wil jij lekker komen golfen op onze golfbaan op de Veluwe? Met óf zonder GVB? Reserveer dan meteen jouw dag en starttijd om zeker te zijn van een mooi plekje op de golfbaan. En dan zien we jou hopelijk snel op onze mooie golfbaan.

Starttijd reserveren

Geliefde evenementenlocatie bij Harderwijk

Harderwold Golf & Events biedt tal van activiteiten aan om een golfdag compleet te maken. Eerst gezellig met vrienden een balletje slaan op onze 5 holes golfbaan, waarna je afsluit met een feestje of teambuildingactiviteit. Bij Harderwold Golf & Events, waar beleving en plezier centraal staan, zijn er genoeg mogelijkheden voor een dag vermaak. Wij zijn dé evenementenlocatie bij Harderwijk waar jong en oud, zakelijk of recreatief, een onvergetelijke dag beleeft. 

Vergaderen in Flevoland?

Ook wanneer je op zoek bent naar een vergaderlocatie in Flevoland ben je bij Harderwold Golf & Events aan het juiste adres. Wij beschikken over twee sfeervolle vergaderruimtes, geschikt voor maximaal 30 personen. Vergadering met lunch? Dat kan! Neem plaats in onze brasserie of laat de lunch geserveerd worden in de vergaderruimte. Neem contact met ons op bij interesse.