Golfbaan Nunspeet

Altijd al eens kennis willen maken met een rustgevende sport als golf? En zoek je in de omgeving van Nunspeet nog een golfbaan waar je lekker met het gezin of vrienden een balletje kunt slaan? Harderwold Golf & Events beschikt over een 5 holes golfbaan, geschikt voor ieder niveau golfer. Ook niet-leden zijn bij onze golfbaan bij Nunspeet van harte welkom. 

Golfbaan nabij Nunspeet

Harderwold Golf & Events is gelegen aan het Veluwemeer in Zeewolde. Op dit groeen terrerein e heb jij als vaste speler, greenfee speler, gast of lid de mogelijkheid om een 5 holes golfbaan te lopen. 

Naast de 5 holes golfbaan beschikken wij voor onze gasten over diverse oefenfaciliteiten. Hier kun je terecht om eerst het een en ander onder de knie te krijgen. Want... een goed begin is het halve werk, toch? 

Na een middagje golfen in Zeewolde even tot rust komen en genieten van een lekker drankje en hapje? De Brasserie bij de golfbaan nodigt je uit te genieten van de lekkerste lunches en snacks. Op het terras is het pas echt goed toeven... Heerlijk! Vanaf het terras heb je een prachtig uitzicht op onze strakke golfbaan. 

Reserveer je starttijd

Verlichte driving range 

Eerst nog even oefenen voordat je aan het echte werk begint? Tijdens je bezoek aan Harderwold Golf & Events, gelegen vlak bij Nunspeet, kun je gebruikmaken van een verlichte driving range. Dit is een volledig uitgeruste driving range met 22 overdekte afslagplaatsen en is zo'n 250 lang en ca. 100 meter breed. Genoeg ruimte dus. Jezelf verbeteren in putten en chippen? Ook daar hebben wij een speciale oefenplekken voor: de oefengreen en bunker. 

Golfbaan bij Nunspeet

Maak kennis met onze voordeelkaart

Kan jij golf haast niet meer wegdenken en heb je al meerdere keren een bezoek gebracht aan onze golfbaan nabij Nunspeet? Dankzij onze voordeelkaart (eenmalige inschrijving van € 49,-) kun jij het hele jaar gratis ballen tappen en kun je dus op ieder gewenst moment aan je golfskills werken. Uniek in Nederland!

Interesse in onze voordeelkaart? Inschrijven kan zowel online als bij de receptie. 

Kan je als greenfee speler ook de voordeelkaart aanschaffen? Natuurlijk! Als je ons wat vaker bezoekt, heb je de eenmalige inschrijfkosten er zo uit! 

Voordeelkaart online aanschaffen

Golfen zonder GVB in Nunspeet

Beschik je niet over een golfvaardigheidsbewijs, maar wil je wel een middagje golfen met je vrienden of familie? Bij Golf4All, gelegen in Zeewolde, hoef je niet over een golfvaardigheidsbewijs te beschikken om de 5 holes golfbaan te betreden. Op onze 5 holes shortgolfbaan kan iedereen, ongeacht de ervaring, golfen. In circa een uur heb je alle holes gelopen. Daarna kun je heerlijk plaatsnemen op het terras of in onze brasserie. Golfen zonder GVB? Bij Harderwold Golf & Events is het mogelijk!