Golfbaan Harderwijk

Golfen in Harderwijk

Houd je ervan om te golfen in een mooie omgeving? Dan zit je goed bij onze golfbaan bij Harderwijk. Harderwold Golf & Events bevindt zich tegen het Harderbos en het Veluwemeer. Hier bevind je je op één van de mooiste plaatsen van Nederland. Mede door de prachtig aangelegde waterpartijen, biedt de baan een prachtige uitdaging aan ieder niveau golfer.

Een diverse golfbaan bij Harderwijk

Harderwold Golf & Events ligt aan de rand van Flevoland, in Zeewolde, vlak bij Harderwijk. Het karakter van de polder is dan ook goed zichtbaar op de golfbaan. Onze golfbaan biedt verschillende soorten banen aan. Ook kan je op onze golfacademie leren golfen of kan je met groepen terecht voor een groepsuitje!

Korte golfbaan

Wil je graag jouw korte spel verbeteren? Of ben je een beginnende golfer en wil je graag oefenen met golfen? Dan is de Par-3 Shortbaan iets voor jou. Deze baan bestaat uit slechts 9 holes. In circa één uur heb je alle holes gehad en heb je jouw spel goed kunnen oefenen.

Harderwold ligt op slechts 5 minuten van het centrum van Harderwijk. Tegen het Harderbos en het Veluwemeer, bevindt je je op één van de mooiste plaatsen van Nederland.

Voor een prachtig rondje golf in Harderwijk en omstreken komt u naar Golfresort Harderwold. Met een 9-holes golfbaan , Par 3 Recreatiebaan, verschillende oefenfaciliteiten en een gezellige brasserie heeft iedereen een leuke tijd. Onder leiding van onze golfprofessionals kunt u een golfclinic volgen, golfles krijgen of een golfarrangement volgen. Door de centrale ligging is golf bij Harderwijk voor velen centraal gelegen en zeer toegankelijk.

Wil jij je aan jouw spel werken, dan kun je terecht bij onze golfschool. Op onze golfbaan bij Harderwijk kun je de geoefende slag direct in uitvoering brengen.

Gevorderde golfer

Ben je een gevorderde golfer en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Ook dan ben je op onze golfbaan bij Harderwijk aan het juiste adres. Onze golfbaan kent strategisch geplaatste bunkers op een prachtige open golfbaan. Hierdoor heeft onze golfbaan een bijzonder karakter. 

Shortgolf in Zeewolde

Met een vriendengroep, familieuitje of een bedrijfsuitje een leuke activiteiten doen? Kom dan naar Harderwold voor shortgolf! Voor groepen vanaf 11 personen hebben wij speciale golfarrangementen. Van sportieve activiteiten tot aan toeristische activiteiten. De mogelijkheden zijn eindeloos! Wij stellen graag een programma voor je samen. Ervaring en speciale golfkleding is niet vereist. 

Meer informatie >

Golfbaan Harderwijk

Overdekte driving range

Bij Harderwold kun je ook terecht op de driving range. Deze overdekte range heeft 22 afslagplaatsen van 250 meter lang en 100 meter breed. Voor iedereen is er dan ook genoeg plek om te oefenen en jouw slag te verbeteren.

Starttijd reserveren

Leren golfen in regio Harderwijk

Wil je graag leren golfen of wil je jouw golfslag verbeteren? Bij Golf4All bieden we golfcursussen aan waar je professionele golflessen krijgt. Professionele golfers geven je les volgens het 9 stappenplan. Stap voor stap leer je jouw slag verbeteren en leer je steeds beter golfen. Binnen de kortste keren merk je al een groot verschil in jouw golfslag. Meer over onze golfschool lees je hier.

Golfbaan Harderwijk

Op onze golfbaan bij Harderwijk is er voor iedere golfer wat wils. Van jonge kinderen tot ouderen en van golfers met GVB tot golfers zonder GVB. Harderwold Golf & Events heeft voor iedere golfer van alles te bieden! Ben je op zoek naar een competitieve golfbaan of is het puur recreatief voor bijvoorbeeld een familiedag of vriendenuitje? Bij Harderwold Golf & Events vind je het allemaal.

Tarieven golfbaan Harderwijk