Golfbaan Harderwijk

Een recreatief middagje golfen op een golfbaan bij Harderwijk? In Zeewolde, een dorpje naast Harderwijk, is Harderwold Golf & Events gesitueerd. Bij ons ben je aan het juiste adres voor golf en andere gelegenheden zoals vergaderingen, zakelijke evenementen, bedrijfsfeesten, reünies en nog veel meer. Kom naar onze golfbaan bij Zeewolde en maak kennis met de golfsport.

Golfen in Harderwijk

Houd je ervan om te golfen in een mooie groene omgeving? Dan zit je bij onze golfbaan bij Harderwijk goed. Harderwold Golf & Events bevindt zich tegen het Harderbos en het Veluwemeer. Hier bevind je je op één van de mooiste plaatsen van Nederland. Mede door de prachtig aangelegde waterpartijen, biedt de baan een prachtige uitdaging aan ieder niveau golfer.

Een 5 holes golfbaan bij Harderwijk

Harderwold Golf & Events ligt aan de rand van Flevoland, in Zeewolde, vlak bij Harderwijk. Het karakter van de polder is dan ook goed zichtbaar op onze 5 holes golfbaan. In circa één uur heb je alle holes gehad en heb je jouw spel goed kunnen oefenen. Kom je ook jouw slag slaan op onze golfbaan bij Harderwijk?

Unieke eventlocatie in Flevoland

Naast dat wij een prachtige golflocatie zijn, kun je bij Harderwold Golf & Events, de naam zegt het al, terecht voor allerlei events. Vier jouw verjaardag in onze feestzaal of kom met alle werknemers de leukste activiteiten doen zoals archery tag, bubble football, boogschieten en nog veel meer. Ook ben je bij ons aan het juiste adres voor een brainstormsessie of vergadering.

Harderwold Golf & Events, een unieke golf- en eventlocatie in Flevoland waar jong en oud een geweldige tijd beleeft. 

Golfbaan Harderwijk

Overdekte driving range

Bij Harderwold kun je ook terecht op de driving range. Deze overdekte range heeft 22 afslagplaatsen van 250 meter lang en 100 meter breed. Voor iedereen is er dan ook genoeg plek om te oefenen en jouw slag te verbeteren.

Starttijd reserveren

Golfbaan Harderwijk

Op onze golfbaan bij Harderwijk is er voor iedere golfer wat wils. Van jonge kinderen tot ouderen en van golfers met GVB tot golfers zonder GVB. Harderwold Golf & Events heeft voor iedere golfer van alles te bieden! Ben je op zoek naar een competitieve golfbaan of is het puur recreatief voor bijvoorbeeld een familiedag of vriendenuitje? Bij Harderwold Golf & Events vind je het allemaal.

Tarieven golfbaan Harderwijk