Golfbaan Emmeloord

Een middagje golfen met vrienden of familie en afsluiten met een heerlijke borrel en lunch? Onze golfbaan en brasserie bij Emmeloord nodigen je uit te genieten van de golfsport en de lekkerste gerechten. Ook voor andere gelegenheden zoals vergaderingen, bedrijfsfeesten en feesten ben je bij Harderwold Golf & Events aan het juiste adres. 

Golfbaan bij Emmeloord 

Ben je op zoek naar een golfbaan in Emmeloord en omgeving? Dan ben je bij Harderwold Golf & Events aan het goede adres! Onze 5 holes golfbaan bij Emmeloord ligt op een half uur rijden van Emmeloord.  Voor het spelen van golf in Emmeloord en omgeving komen golfers naar Harderwold Golf & Events. Dus ben je op zoek naar een golfbaan in Emmeloord en omgeving, kom dan eens langs bij Harderwold Golf & Events.

Golfbaan bij Emmeloord

Gratis driving range bij Emmeloord

Bij ons prachtig gelegen golfclub vlak bij Lelystad vinden wij het erg belangrijk dat ieder niveau golfer uit de voeten kan. Op ons golfterrein vind je dan ook een verlichte driving range, met maar liefst 22 overdekte afslagplaatsen. Tegen een eenmalige inschrijving van € 49,- tap jij het hele jaar de ballen gratis! Helemaal iets voor jou wanneer je samen met je vrienden doordeweeks of in het weekend een balletje wilt slaan, maar eerst nog even wilt oefenen zodat jij je vrienden compleet van de baan af slaat! Na een gezellig middagje beleeft te hebben op onze 5 holes golfbaan, kun jij samen met je vrienden een lekker drankje drinken in het brasserie. Hier kun je ook terecht om je trek te stillen. 

Golfoefenplaats voor iedere golfer

Onze verlichte driving range is ca. 250 meter lang en 100 meter breed en biedt plaats voor 22 golfers om te oefenen. Naast de verlichte driving range is er ook een oefengreen en bunker, waar golfers kunnen oefenen in putten en chippen. Harderwold Golf & Events heeft voor ieder niveau golfer tal van mogelijkheden voor een middagje actief golfen! Maar ook om kennis te maken met de golfsport ben je bij ons aan het juiste adres. Binnen ons team hebben wij gedreven en enthousiaste golfprofessionals die het golfniveau van iedere golfer graag naar een hoger level tillen. Wij zijn er klaar voor, jij ook? 

Meer over Harderwold Golf & Events