golfbaan Amersfoort

Op een half uur rijden vanuit Amersfoort vind je Harderwold Golf & Events. De naam zegt het al; hier worden leuke events met golf gecombineerd. Voor een prachtig rondje golf of (zakelijk) evenement bij Amersfoort en omstreken kom je naar Harderwold Golf & Events. Met een 5 holes golfbaan, verschillende oefenfaciliteiten en een gezellig clubhuis heeft iedereen een leuke tijd.

Ontdek onze golfschool

Golfen zonder GVB bij Amersfoort

Bij Harderwold Golf & Events, gelegen op 30 minuten rijden van Amersfoort, kan iedereen terecht. Zo ook als je zelf niet over een golfvaardigheidsbewijs (GVB) beschikt, zijn wij dé golflocatie bij Lelystad waar je gezellig met vrienden een balletje kunt slaan. Onze 5 holes golfbaan biedt de leukste uitdaging voor golfers zonder GVB. Jij, als golfer zonder GVB, kunt op deze golfbaan bij Amersfoort je slag slaan en jezelf verbeteren in je golfskills. 

Is het vereist om golfkleding aan te trekken als ik ga golfen bij Harderwold Golf & Events? Nee, dat is niet nodig. Bij Harderwold Golf & Events vinden wij dat iedereen kennis kan en mag maken met golfsport, ongeacht de kledingstijl van de golfer. Bij ons is de drempel lekker laag! 

Starttijd reserveren

 

 

Prachtig gelegen golfbaan bij Amersfoort