Evenementenlocatie Harderwijk

Ben je op zoek naar een mooie evenementenlocatie nabij Harderwijk? Ontdek Harderwold Golf & Events, een locatie waarbij beleving centraal straat. Op onze evenementenlocatie vind je een eigentijdse brasserie, meerdere (overdekte) terrassen, een vergaderzaal en een groot groenoppervlak voor diverse activiteiten. Klein of groot evenement? Vrijgezellenfeest of trouwfeest? Bij Harderwold Golf & Events is alles mogelijk. En dus ook een event op maat! 

Ontdek onze evenementenlocatie

Prachtige evenementenlocatie Harderwijk

De locatie van je evenement, (bedrijfsfeest) of familiedag bepaalt voor een groot deel de uitstraling van je evenement. Je kunt dus zeker stellen dat de locatie van een bepaald evenement het event tot een waar succes kan maken. En Harderwold Golf & Events is zo'n prachtige evenementenlocatie nabij Harderwijk. Harderwold Golf & Events ligt namelijk op slechts 5 minuten van het centrum van Harderwijk. Tegen het Harderbos en het Veluwemeer, bevind je je op één van de mooiste locaties van Nederland. Grote evenementen, kleine evenementen, zakelijke evenementen of verjaardagsfeesten. Elk evenement is bij Harderwold Golf & Events te organiseren. 

Personeelsfeest Gelderland

Is het dit jaar aan jou om het jaarlijkse personeelsfeest te organiseren en ben je op zoek naar een mooie evenementenlocatie in Gelderland waar je een leuke activiteit kunt doen, een hapje en drankje krijgt en het personeelsfeest kunt afsluiten met een spetterend feest? Harderwold Golf & Events voldoet aan al je wensen! De naam zegt het eigenlijk al: Golf & Events. Bij Harderwold Golf & Events wordt het feestelijke met het aangename gecombineerd. Begin het bedrijfsuitje met golf op onze 9 holes golfbaan, kom daarna even lekker tot rust en geniet van een lekker drankje en snack op het terras van de brasserie, waarna je het personeelsfeest afsluit met een feestje in onze feestzaal. Onze evenementenlocatie nabij Harderwijk is voor elk bedrijfsfeest geschikt. 

Personeelsfeest op maat?

Harderwold Golf & Events doen er met groot enthousiasme en passie aan om het personeelsfeest tot in de puntjes te verzorgen. Heb je bepaalde wensen, dus een personeelsfeest op maat? Laat het ons dan gerust weten, bij Harderwold Golf & Events, de evenementenlocatie van Harderwijk en omgeving, is alles mogelijk. 

Personeelsfeest organiseren

 

Vergaderen in Flevoland?

Naast dat wij dé locatie zijn voor personeelsfeesten, zijn wij ook de nummer één locatie voor zakelijke evenementen, zoals een vergadering. Harderwold Golf & Events beschikt over twee vergaderzalen: een sfeervolle vergaderzaal, geschikt voor maximaal 20 personen. En op onze evenementenlocatie in Zeewolde vind je een vergaderruimte die geschikt is voor ruim 30 personen.

Beide vergaderzalen op onze evenementenlocatie zijn volledig uitgerust met uitstekende voorzieningen en multifunctioneel inzetbaar. Van presentaties tot een receptie, onze vergaderzalen zijn voor iedere gelegenheid uitermate geschikt. 

Heb je interesse in het huren van één van onze vergaderzalen in Flevoland of wil je graag aanvullende informatie? Neem contact met ons op via 0320 - 28 81 85 of via info@harderwold.nl

Evenementenlocatie Harderwijk

Sfeervolle brasserie op evenementenlocatie

Na een middaje golfen op onze 9 holes golfbaan met relaties, vrienden of familie even lekker tot rust komen en genieten van een lekker drankje en snack? De sfeervolle brasserie op onze evenementenlocatie leent zich daar uitstekend voor. Onze vriendelijke medewerkers serveren jou graag de lekkerste drankjes en snacks. Neem hier alvast een kijkje in onze brasserie. Welk plekje heeft jouw voorkeur?

Ontdek onze unieke evenementenlocatie nabij Harderwijk

Harderwold Golf & Events is een veelzijdige evenementenlocatie waar eindeloos combineren mogelijk wordt gemaakt. Bij ons kun je voor vele evenementen terecht: groepsevenementen, zakelijke evebementen, verjaardagen, vergaderingen of een jubileum. Tevens is onze evenementenlocatie dé locatie waar je kennis kunt maken met de golfsport. Vind hier meer informatie over golfen bij Harderwold Golf & Events.

Organiseer mijn event