Routebeschrijving

Harderwold Golf & Events Harderwijk
Pluvierenweg 5
3898 LL Zeewolde (nabij Harderwijk)
T: 0320 - 28 81 85
F: 0320 - 28 86 18
E: info@harderwold.nl

Link naar Routeplanner

Komend vanaf de A28 Zwolle/Amersfoort of Amersfoort/Zwolle
Afslag Harderwijk/Lelystad
Vervolg je weg richting Lelystad.
Onder het aquaduct door, bij de rotonde rechtsaf en volgende rotonde linksaf de nieuwe Pluvierenweg op. Je volgt de weg en de bordjes Harderwold. Aan je linkerhand zie je de shortgolfbaan. Voor de brasserie en de receptie van de golfbaan blijf je de weg volgen en sla je aan het eind van de weg links af.

Vanaf Lelystad en A6 richting Harderwijk volgen tot de turboronde voor het Veluwe meer. Op de rotonde linksaf richting Biddinghuizen. Volgende rotonde linksaf de nieuwe Pluvierenweg op. Je volgt de weg en de bordjes Harderwold Golf & Events. Aan je linkerhand zie je de shortgolfbaan. Voor de receptie van de golfbaan en de brasserie blijf je de weg volgen en sla je aan het eind van de weg links af.

Vanuit Almere en het Gooi
Vanuit Almere en het Gooi rijd je na de Stichtsebrug op de Gooiseweg N305 richting Harderwijk Dronten.
Bij de 2e stoplichten sla je rechts af en houd je Harderwijk aan tot aan de turboronde voor het Veluwe meer. Op de rotonde linksaf richting Biddinghuizen. Volgende rotonde linksaf de nieuwe Pluvierenweg op. Je volgt de weg en de bordjes Harderwold Golf & Events. Aan je linkerhand zie jede shortgolfbaan. Voor de brasserie en de receptie van de golfbaan blijf je de weg volgen en sla je aan het eind van de weg links af.